Store Havekrukker – Frostsikre i Skandinavisk Design

Forårstilbud: Vælg Click & Collect og spar 10%

Christian Bruun har gentænkt de store keramiske havekrukkers form og funktion med Earth Cylinder og fremhæver dem i indretningen, som et kunsthåndværk i sin egen ret.

De cylinderformede store havekrukker fås i tre størrelser, flere strukturer og farver. De er tilpasset skandinavisk byggestil og kan sammensættes individuelt. De frostsikre havekrukker står lige smukt ude som inde. De kan bruges enkeltvis eller stablet i søjler med 2 eller 3 krukker.

Havekrukker: Diameter 36 cm

Havekrukker: Diameter 46 cm

Havekrukker: Diameter 42 cm

Disse havekrukker er udskåret i hånden og er således hver især helt unikke. Derfor er prisen en anelse højere end den lidt større model på 46 cm.

Specialløsninger & tilbehør

Vi anbefaler at du tager personlig kontakt, hvis du ønsker nogle af de tilpasninger der er vist nedenfor. Ring på 29 66 15 65 eller skriv på: christian@christianbruun.com

Spørgsmål & Svar om Store Havekrukker

Nedenfor finder du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål om havekrukker.

Er der frost-garanti på havekrukkerne?

Ja, vi garantere at de havekrukker du køber her er 100% frostsikre. Skulle du mod forventning få frostskader på en af dem, får du en ny. Men indtil nu er det aldrig sket for nogle af vores kunder.

Hvorfor bliver havekrukkerne fremstillet i Vietnam?

Vietnam har en lang tradition for at lave store udendørs krukker. På vores værksted i Vietnam brændes krukkerne med træ i de meget store traditionelle keramiske ovne, kaldet “LoBâu” – drageovne.

Ovnene er for nyligt forbedret med et røgrenseanlæg, sådan at de traditionelle ovne nu lever op til de nye miljøkrav.

Bliver havekrukker meget varme i solen?

De fleste af krukkerne fås i matte og lyse farver, der ikke suger solens varme til sig. Planterne klarer sig generelt bedre i lyse krukker.

Er havekrukkerne fremstillet miljørigtigt?

Christian Bruun arbejder selv ca. 8 uger om året på værkstedet i Vietnam. Det har altid betydet meget, at værkstedet er et dejligt sted at arbejde, at håndværkerne får en ordentlig løn og har gode arbejdsvilkår.

Der bruges i ikke miljøfarlige stoffer i glasurerne, brændet er overskudstræ og Christian Bruun CPH kompenserer det fulde CO2-aftryk ved at plante ny skov i Vietnam.

Hvorfor koster havekrukker så meget?

Sammenlignet med andre krukker i samme størrelse og kvalitet er prisen på Christian Bruun havekrukkerne faktisk nogenlunde i midten af markedet. Du kan godt finde meget billige havekrukker i nogle byggemarkeder. Men ikke i samme lækre design og høje kvalitet.