Christian Bruun Cph udbyder nu en serie af weekendkurser i porcelænsdrejning for begyndere og let øvede med max 8 personer.
Det hyggelige værksted ligger i Charlottenlund op ad skoven, og der er 8 individuelle drejeskiver med god plads mellem hver.

Keramikkurser, keramikkursus, drejekurser, drejekursus, porcelænsdrejning, dreje i porcelæn

No products found which match your selection.

Underviser: Trine Thorup

Trine Thorup er en dansk keramiker som primært arbejder i porcelænsler, men også en del i stentøjsler.

Hun er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1992, og har bragt sin viden og erfaring, med idéudvikling og formgivning, med ind i keramikken, hvor hun arbejder både analytisk, funktionelt og æstetisk.

Trine har desuden en professionsbachelor som både billedkunstlærer og håndværk & designlærer, og er en rutineret underviser.

Hendes tekniske/håndværksmæssige meritter indenfor keramik, har hun opnået gennem kurser på bl.a. Keramikskolen og kurser hos Gurli Elbækgaard og Signe Schjøth.

Sidst men ikke mindst, er Trine selv blevet oplært i porcelænsdrejning, glasering, brænding m.m. af Christian Bruun, gennem flere år.

Trines viden er bredt funderet. Hun har været tilknyttet Christian Bruun’s værksted siden 2011, hvor hun har udført forskellige opgaver i tilknytning til produktion og drift, og endelig har Trine haft eget værksted siden 2012 og arbejder i dag fuld tid med keramikken.

E-mail: christian@christianbruun.com
Telefon: 29 66 15 65
Instagram: @christianbruuncph

Skriv din anmeldelse af kurset her:

Anmeldelser fra tidligere kursister:

Du kan roligt glæde dig!

27. august 2023

Trine er ikke bare en super dygtig og inspirerende underviser, der med et præcist blik for dine udfordringer guider dig individuelt gennem de relevante teknikker – hun skaber samtidig en rolig og behagelig stemning omkring sig, som giver rum til fordybning, kreativitet og hygge. Om man kommer alene eller flere på kurset, føler man sig straks velkommen.

Tine Hess Thaysen

Trine er en meget dygtig underviser

30. juni 2023

Jeg er så heldig at gå på kursus hver onsdag hos Trone. Jeg glæder mig hver gang til næste gang. Tiden flyver på værkstedet. Trine underviser, hjælper, rådgiver og stiller gode spørgsmål. Jeg kan se mine værker bliver bedre og bedre takket være at Trines hjælp. Der er masser af stjernet og hjerter til Trine og mest et stort TAK

Anne-Grete Lysgaard

Onsdagshold ved Trine Thorup

28. juni 2023

Med sin inspirerende, tydelige og højt faglige måde at undervise på skaber Trine både plads til kreativitet, faglig viden og hygge. Jeg kan kun varmt anbefale Trine som underviser ved Christian Bruuns keramikkursus.

Ulrika Fløisdorf

I særdeles gode hænder

23. juni 2023

Trine har med sine mange års erfaring med porcelænsleret en vidunderlig behagelig måde at lære fra sig. Hun tilpasser sig hver enkelt kursist og underviser differentieret og meget kompetent. Ingen tvivl om, at man føler sig i særdeles gode hænder, lære nyt og altid er meget velkommen i værkstedet.

Anne Dorte Rode

Fra 0 erfaring til 5 ting færdige

16. maj 2023

Stor ros til Viktor som dygtig lærer med indsigt og tålmodighed

Elsebeth Kjellberg