Earth Cylinder Design

– Funktionelle og flytbare

Christian Bruun har gentænkt plantekrukkens form og funktion med Earth Cylinder-plantekrukkerne og fremhæver den i indretningen som et kunsthåndværk i sin egen ret. De cylinderformede plantekrukker er tilpasset skandinavisk byggestil, de kan bygges op og sammensættes individuelt og står lige smukt ude som inde.

Funktionelle og flytbare

Cylinderkrukkerne er stabelbare og kommer i to størrelser, der kan sættes sammen af to eller tre forskellige plantekrukker. Det giver mulighed for at eksperimentere med både højden og udtrykket i hver plantekrukkesøjle, der desuden løfter planterne tættere op mod loftet og får krukkerne til yderligere at fungere som rumdeler.

Krukkerne kan monteres med en praktisk hjulplade af aluminium, der ikke kan ses, men som gør det nemt at flytte rundt på krukkerne og som skåner gulvet for skjolder og ridser.

Se hvordan plantekrukkerne tager sig ud i BLOXHUB og hør mere om samarbejdet her.

De cylinderformede krukker er beregnet til beplantning. De kan sammensættes og stables, som man synes, ligesom de kan monteres med en hjulplade af aluminium, der ikke er synlig, men som gør det nemt at flytte rundt på krukkerne og som samtidig beskytter gulvet mod fugt og ridser.

Skabt til BLOXHUB

Den tidløse cylinderformede plantekrukke er oprindeligt lavet til det tværfaglige miljø BLOXHUB, der sammen med Dansk Arkitektur Center ligger i det nye landemærke BLOX ved Københavns inderhavn. Plantekrukkerne tilfører her en særlig sanselighed til de nye, højfunktionelle rum samtidig med at de passer til indretningen med designmøbler i moduler. Christian Bruuns Earth Cylinder-plantekrukker tager sig også godt ud udenfor og i hjemmet såvel som i kommercielle miljøer.

Indretning med Christian Bruun

Christian Bruun samarbejder bredt med private såvel som virksomheder og organisationer, ligesom krukker, vaser og andet ofte også bruges på photo shoots og i filmoptagelser. Her kan du løbende læse om de forskellige erhvervssamarbejder og om tankerne, Christian Bruun gjorde sig, da for eksempel Hospice Vangen i Nørresundby skulle indrettes med store Earth Unika-krukker eller da BLOXHUB i København fik specialdesignet modulære Earth Cylinder-plantekrukker til det store, åbne kontorlandskab.