Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Christian Bruun Cph.
Traverbanevej 12
2920 Charlottenlund

CVR: 15 32 8282

christian@christianbruun.com
tlf: 2966 1565

Kundeservice
På denne side finder du alle de informationer, du kan have glæde af som kunde hos Christian Bruun Cph. (CVR 15328282). Har du spørgsmål du ikke kan finde svar på her, er du velkommen til at kontakte os via mail på christian@christianbruun.com

Betaling og betalingskort:
Alle priser i netshoppen inkl. kunstnermoms. Betaling med kreditkort på Christian Bruun Cph foregår via Paypal. Vi gemmer ingen oplysninger om dit kort.

Ved køb via betalingskort trækkes beløbet på købers konto, så snart varerne afgår fra Christian Bruun Cph. Kan vi mod forventning ikke levere alle de ønskede varer, vil vi fratrække dette beløb, inden vi gennemfører transaktionen. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Der kan desuden betales via bankoverførsel. Vær opmærksom på, at betaling via bankoverførsel ikke er dækket af indsigelsesordningen.

Leveringstid:
Vi bestræber os på at sende varer 1 gange pr. uge. Levering vil ske med Post Danmark.  Vi leverer til det skandinaviske marked: Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Fortrydelsesret:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved christian@christianbruun.com eller telefon 2966 1565.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Det kan være personlige bestillinger af varer der ikke var til rådighed, men lavet på kundens opfordring.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke  leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling i tilfælde af transportskade:

Er varen beskadiget under transporten sender du et billede af de beskadigede emner og du bliver refunderet det fulde beløb for de beskadigede emner

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Christian Bruun Cph.
Traverbanevej 12
2920 Charlottenlund

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Reklamation:
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Christian Bruun Cph.
Traverbanevej 12
2920 Charlottenlund

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Returadresse:
Returvarer skal sendes til:Christian Bruun Cph. Traverbanevej 12 2920 Charlottenlund

Persondatapolitik:
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Christian Bruun Cph og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på https://www.christianbruun.com er Christian Bruun, ejer.

Som registreret hos Christian Bruun Cph har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: christian@christianbruun.com

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til christian@christianbruun.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet. Link hertil finder her: Forbrugerklagenævnet

Adressen finder du her:
Forbrugerklagenævnet
(Konkurrence of Forbrugerstyrelsen)
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Telefon: 4171 5000
Mail: kfst@kfst.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret 21.10.2016