Store Plantekrukker i Keramik

Plantekrukker fås i mange forskellige materialer, designs og kvalitet. Vi har gentænkt de keramiske plantekrukkers form og funktion så de passer bedre ind i den skandinavisk byggestil .

De store frostsikre plantekrukker leveres i tre størrelser – fra 36cm til 46cm i bredden. De er frostsikre og står lige smukt ude som inde. Plantekrukkerne kan bruges enkeltvis eller stablet ovenpå hinanden i søjler med 2 eller 3 krukker.

Plantekrukker: Diameter 46 cm

Plantekrukker: Diameter 42 cm

Disse plantekrukker er udskåret i hånden og er helt unikke. Derfor koster de en anelse mere end de lidt større plantekrukker på 46 cm.

Plantekrukker: Diameter 36 cm

Specialløsninger & tilbehør

Vi anbefaler at du tager personlig kontakt, hvis du ønsker nogle af de tilpasninger der er vist nedenfor. Ring på 29 66 15 65 eller skriv på: christian@christianbruun.com

Spørgsmål & Svar om Store Plantekrukker

Nedenfor finder du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål om plantekrukker.

Er der frost-garanti på plantekrukker?

Ja, du får garanti på at plantekrukker du køber her er frostsikre. Skulle du få frostskader, får du en ny. Men det er aldrig sket.

Hvorfor bliver plantekrukker produceret i Vietnam?

I Vietnam har de en lang tradition for at producere store krukker. På vores værksted i Vietnam brændes plantekrukkerne med træ i store traditionelle keramiske ovne. De kaldes også “LoBâu” – drageovne. De lever fuldt ud op til de nye miljøkrav.

Bliver plantekrukker varme i solen?

Plantekrukker fra Christian Bruun leveres i matte og lyse farver, der ikke i så høj grad suger solens varme til sig. Det gør, at planterne klarer sig bedre.

Er plantekrukkerne miljørigtige?

Ja, vi bruges i ikke miljøfarlige stoffer i glasurerne, brændet der fyres med er overskudstræ og Christian Bruun CPH kompenserer det fulde CO2-aftryk ved at plante ny skov i Vietnam.

Hvorfor er plantekrukkerne så dyre?

Sammenlignet med andre plantekrukker i samme kvalitet er prisen på krukkerne prissat midt af markedet. Du kan finde billigere krukker, men ikke i samme design og høje kvalitet.