Blomsterkrukker – Store & Frostsikre

Blomsterkrukker findes i mange forskellige design, materialer og kvalitet. Christian Bruun har gentænkt blomsterkrukkernes form og funktion så de passer bedre ind i den skandinavisk byggestil .

De cylinderformede store blomsterkrukker fås i tre størrelser – fra 36 cm til 46 cm i diameter. De er garanteret frostsikre og står lige smukt ude som inde. De kan bruges enkeltvis eller stablet i søjler med 2 eller 3 blomsterkrukker.

Blomsterkrukker: Diameter 46 cm

Blomsterkrukker: Diameter 42 cm

Disse blomsterkrukker er udskåret i hånden og er alle helt unikke. Derfor er prisen også en anelse højere end den lidt større model på 46 cm.

Blomsterkrukker: Diameter 36 cm

Specialløsninger & tilbehør

Vi anbefaler at du tager personlig kontakt, hvis du ønsker nogle af de tilpasninger der er vist nedenfor. Ring på 29 66 15 65 eller skriv på: christian@christianbruun.com

Spørgsmål & Svar om Store Blomsterkrukker

Nedenfor finder du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål om blomsterkrukker.

Er der frost-garanti på blomsterkrukker?

Ja, vi giver garanti på at de blomsterkrukker du køber hos Christian Bruun er frostsikre. Skulle du mod forventning få frostskader på en af dem, får du en ny. Men det er indtil nu aldrig sket.

Hvorfor bliver blomsterkrukker fremstillet i Vietnam?

Vietnam har en lang tradition for at lave store udendørs krukker. På Christian Bruuns værksted i Vietnam træ-brændes blomsterkrukkerne store traditionelle keramiske ovne, kaldet “LoBâu” – drageovne. Ovnene lever op til de nye miljøkrav.

Bliver blomsterkrukker meget varme i solen?

De fleste af blomsterkrukkerne fra Christian Bruun fås i matte og lyse farver, der ikke suger solens varme til sig. Planterne klarer sig generelt bedre i lyse krukker.

Er blomsterkrukkerne fremstillet miljørigtigt?

Ja, er det korte svar. Der bruges i ikke miljøfarlige stoffer i glasurerne, brændet er overskudstræ og Christian Bruun CPH kompenserer det fulde CO2-aftryk ved at plante ny skov i Vietnam.

Hvorfor koster blomsterkrukkerne så meget?

Sammenligner du med andre blomsterkrukker i samme størrelse og kvalitet er prisen på blomsterkrukkerne nogenlunde midt af markedet. Du kan godt finde billigere krukker, men ikke i samme skandinaviske design og høje kvalitet.