Underviser: Trine Thorup

Trine Thorup er en dansk keramiker som primært arbejder i porcelænsler, men også en del i stentøjsler.

Hun er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1992, og har bragt sin viden og erfaring, med idéudvikling og formgivning, med ind i keramikken, hvor hun arbejder både analytisk, funktionelt og æstetisk.

Trine har desuden en professionsbachelor som både billedkunstlærer og håndværk & designlærer, og er en rutineret underviser.

Hendes tekniske/håndværksmæssige meritter indenfor keramik, har hun opnået gennem kurser på bl.a. Keramikskolen og kurser hos Gurli Elbækgaard og Signe Schjøth.

Sidst men ikke mindst, er Trine selv blevet oplært i porcelænsdrejning, glasering, brænding m.m. af Christian Bruun, gennem flere år.

Trines viden er bredt funderet. Hun har været tilknyttet Christian Bruun’s værksted siden 2011, hvor hun har udført forskellige opgaver i tilknytning til produktion og drift, og endelig har Trine haft eget værksted siden 2012 og arbejder i dag fuld tid med keramikken.

E-mail: christian@christianbruun.com
Telefon: 29 66 15 65
Instagram: @christianbruuncph

Skriv din anmeldelse af kurset her:

Anmeldelser fra tidligere kursister:

Drejekursus for alle.

Rated 5,0 out of 5
25. oktober 2019

Sikke en dejlig oplevelse at være på drejekursus hos Christian, som er irkelig god til at lære fra sig også selvom jeg har drejet (selvlært) i nogle år. Rigtig hyggelige omgivelser og fed atmosfære. Et kursus man ikke vil hjem fra og hvor tiden gik alt for stærkt 😅🥰 Tak 🙏

Nive Brøns / Brøns Ceramics

Fantastisk!

Rated 5,0 out of 5
25. oktober 2019

Det er fantastisk at lære at dreje porcelæn hos Christian. Det foregår i en rigtig hyggelig atmosfære og Christian er en fantastisk underviser. Allerede fra første gang oplever man at det kan lade sig gøre, selvom det er en svær disciplin. Man får mod på at fortsætte og kan slet ikke få nok.

Inger Lau