Underviser: Trine Thorup

Trine Thorup er en dansk keramiker som primært arbejder i porcelænsler, men også en del i stentøjsler.

Hun er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1992, og har bragt sin viden og erfaring, med idéudvikling og formgivning, med ind i keramikken, hvor hun arbejder både analytisk, funktionelt og æstetisk.

Trine har desuden en professionsbachelor som både billedkunstlærer og håndværk & designlærer, og er en rutineret underviser.

Hendes tekniske/håndværksmæssige meritter indenfor keramik, har hun opnået gennem kurser på bl.a. Keramikskolen og kurser hos Gurli Elbækgaard og Signe Schjøth.

Sidst men ikke mindst, er Trine selv blevet oplært i porcelænsdrejning, glasering, brænding m.m. af Christian Bruun, gennem flere år.

Trines viden er bredt funderet. Hun har været tilknyttet Christian Bruun’s værksted siden 2011, hvor hun har udført forskellige opgaver i tilknytning til produktion og drift, og endelig har Trine haft eget værksted siden 2012 og arbejder i dag fuld tid med keramikken.

E-mail: christian@christianbruun.com
Telefon: 29 66 15 65
Instagram: @christianbruuncph

Skriv din anmeldelse af kurset her:

Anmeldelser fra tidligere kursister:

Porcelænsdrejekursus med inspiration, tips og tricks

Rated 5,0 out of 5
1. november 2021

Fem dages kursus i porcelænsdrejning med Isabel Anne gav mig masser af inspiration, tips og tricks til videre arbejde. Isabel Anne er fagligt super dygtig, og meget pædagogisk og nærværende som underviser, og Christians værksted er en inspirerende ramme for at udfolde sig kreativt ved drejeskiven.

Maria Suurballe

Kursus m. Isabel Anne

Rated 5,0 out of 5
30. oktober 2021

Meget lærerigt og hyggeligt kursus. Isabel Anne er rigtig god til at undervise alle, uanset hvilket niveau de forskellige kursister møder med. Dejligt at blive introduceret til at dreje i porcelæn af en super engageret underviser, som gladeligt deler ud af sine egne erfaringer. Så husk notesbog og tag notater!

Kan virkelig anbefales.

Tina Færch Bælum

Lærerig og hyggelig weekend

Rated 5,0 out of 5
29. november 2019

Drejekursus med Maja Sofie som underviser. Rolig, pædagogisk og dygtig underviser. Hyggelig atmosfære og skøn Dhal til frokost.

Kan virkelig anbefales!

Ane Fischer Rasmussen

Spændende og hyggeligt kursus

Rated 5,0 out of 5
11. november 2019

Min kæreste og jeg gik ind til kurset uden nogle tidligere forudsætninger, og fik stadig rigtig meget ud af det. Christian var god til at komme rundt til alle, til trods for at der var stor forskel på hvilke forudsætninger de forskellige deltagere kom med. Vi hyggede os begge dage, hvor der var en god og uhøjtidelig stemning (m. wienerbrød, kaffe og frokost til arbejdet).

Alt i alt et hyggeligt og sjovt kursus, hvor vi også fik overgået vores egne forventninger til vores drejeprodukter med hjælp fra Christian. Tak for det.

Louis Quist Poulsen

Et helt igennem skønt drejekursus!

Rated 5,0 out of 5
4. november 2019

Christian har en hyggelig og god måde og undervise på, og weekendens drejekursus var på alle måder en god oplevelse. Vi var 8 kursister og der var en rigtig god stemning, både mens vi drejede og til morgenmad og frokost. Christian var meget opmærksom på at komme rundt til alle og hjælpe til, uanset om man var øvet eller nybegynder. Jeg synes man lærte meget, og jeg er kun blevet mere begejstret for keramikkens verden.

Tak for det hele!

Esther Barfred