Earth Unika – Store træbrændte stentøjskrukker

Unikke med hver deres overflade farvespil og skift mellen blankt og mat.
Krukkerne fremhæver detaljerne i omgivelserne både inde og ude
Fra 50 til 115 cm. Se alle krukkerne herunder

Hvert år siden 2010 har jeg skabt en lille serie unika arbejder – Earth Unika Collection.De fleste oplever det som noget særligt, at stå over for en stor keramisk krukke – teksturen, farven i glasuren, tyngden virker dragende. De træbrændte krukker, med deres naturlige farvenuancer, afspejler omgivelserne og er et sammenbindende element, mellem indretning og arkitektur, mellem ude- og inderum.

Der er krukkeformer, der er tænkt til at stå ude, nogle kan der plantes i, andre er tænkt som krukker til indretning, hvor de indgår i en arkitektonisk dialog med rummets stoflighed og farveholdning. Alle krukker er frostsikre og kan stå ude i det danske klima.Bæredygtighed beror på skønhed og kvalitet og respekt for materialerne. Alle krukker er drejet i hånden, og skabt med respekt for traditionelt håndværk og håndværkere.

Krukkerne er brændt med overskudstræ fra gummiproduktion, i de store traditionelle “drageovne”, der stadigt findes nogle steder i Vietnam.

Du kan se alle krukkerne med højde, diameter og pris herunder – jeg anbefaler et besøg på værkstedet i Charlottenlund eller hos en forhandler – se forhandlerliste.

Priserne er inklusiv levering til fortovskant.